Avaleht Uncategorized Plantronics Marque M155 Bluetooth-peakomplektid

Plantronics Marque M155 Bluetooth-peakomplektid

1
0

Mäletate mitte väga kaua aega tagasi, kui Bluetooth-kuulmekomplektid olid mahukad ja tobedad? Enam mitte. Plantronicsi uusim Bluetooth-seade – Marque M155 – ei ole ei mahukas ega tobe. Tegelikult on see nii väike, et vaevalt märkad, et keegi seda kannab.

See on alla 5 cm pikk ja alla 1 cm paks ning kerge, kuid ometi on see täis mitmeid kasulikke funktsioone, sealhulgas hääljuhtimist ja lihtsat sidumist.

Seadmel on ka iPhone’ile ja Android-nutitelefonidele mõeldud rakendus, mis aitab kasutajat sidumisprotsessis juhendada ja teha palju muud kui lihtsalt kõnedele vastata. MyHeadset’i rakendus on ka üsna põhjalik kasutusjuhend.

Plantronics Marque M155-l on kolm juhtimisseadet, mida on lihtne kasutada, hoolimata sellest, et toode on nii väike.

Need on sisse/välja, vastus ja helitugevus, kuid suurem vastusnupp seadme ülaosas, mis on otsetee mitmetele käskudele ja funktsioonidele, nagu kõnele vastamine või tagasilükkamine, kordusvalimine ja sidumine.

Marque M155 istub hästi kõrva ja kaasas on kolm erinevat silikoonist kõrvaotsikut, et leida igaühele sobiv. Samuti on olemas eemaldatav kõrvakonks neile, kes soovivad veelgi suuremat stabiilsust.

Paaritamine on lihtne kas käsitsi seadme enda või rakenduse abil.

Pärast ühendamist saab rakenduse Sound Check abil taas mängu tulla, et saaksite oma heli selgust testida ja reguleerida. Sound Checki saab kasutada ka isiklike märkmete või meeldetuletuste salvestamiseks, mida saab lisada ja saata e-posti teel.

Helikvaliteet on vali ja selge. Me suutsime oma kõnesid üsna hõlpsasti kuulda, kuid see kvaliteet võttis valjudes keskkondades siiski löögi alla, nii et mürasummutusest jäi veidi puudu.

Üks meie lemmikfunktsioone oli hääljuhtimine, mis võimaldas meil kõnedele vastata või neid tagasi lükata, öeldes lihtsalt “vasta” või “ignoreeri”.

Need käsklused toimisid meie jaoks umbes 80% ajast. See ebaõnnestus ainult mürarikkas keskkonnas. Marque M155 töötas suurepäraselt nii siseruumides kui ka autos.

Kuid häälkäsklused ei lõpe sellega. Plantronics Marque M155 võimaldab kasutajatel ka kontakte valida, numbreid valida ja isegi FaceTime’i videokõnesid teha, kui seade on ühendatud iPhone 4 või iPhone 4S-iga.

Seade laiendab hääljuhtimist ka muusika taasesitusele ja kasutajad saavad isegi valida artiste laulude ja albumite kaupa, segada oma praegust esitusloendit ja edastada heli otse seadmesse tänu A2DP-ühilduvusele.

On veel üks funktsioon nimega Vocalyst, mis on saadaval ainult USA klientidele, kellel on aastane tellimus, mis võimaldab hääljuhtimist veelgi rohkem kasutada, sealhulgas sotsiaalvõrgustiku uuenduste postitamist, sissetulevate e-kirjade ja tekstisõnumite saatmist ja kuulamist. See funktsioon ei ole kättesaadav Austraalia klientidele.

Kui seade on ühendatud iPhone’iga, kuvatakse ekraani ülaosas akumõõtja, nii et saate hõlpsasti jälgida, kui palju seadmes veel energiat on.

Marque M155 on varustatud ka 2-in-1 laadimiskaabliga, mis tähendab, et seadet ja nutitelefoni saab üheaegselt laadida ühest USB-pordist.

Samuti on seadmel mitme punkti tehnoloogia, mis tähendab, et saate seadmega siduda ja säilitada korraga kaks ühendust.

Plantronics Marque M155 on väike ja stiilne Bluetooth-peakomplekt, mida toetab ka suurepärane rakendus ja mis vaatamata oma väikestele mürasummutusprobleemidele on hea võimalus säilitada mobiiltelefoniga käed-vabad ühendus.

Plantronics Marque M155

Neli tärni (viiest)

Seotud lood

Eelmine artikkelPlantronics BackBeat Sense juhtmevabade kõrvaklappide ülevaade – kuulake ilma kaablite ja muredeta
Järgmine artikkelPrometheus Blu-ray pakub teise ekraani kogemust

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia